Statig en stads

Het wordt genieten in Stadhaven

Wonen aan een haven, wie wil dat nou niet? Het kan in Stadhaven, aan de rand van De Elementen, de nieuwste woonwijk aan de Oude Maas in Spijkenisse. Stadhaven is het laatste deel aan de haven van Spijkenisse dat ontwikkeld wordt en waar woningen beschikbaar komen. De ontwikkeling bestaat uit circa 117 woningen. Van compacte studio tot royaal appartement, met als extra 16 geweldige kadewoningen aan het water. Geniet van het uitzicht, flaneer langs de kade of gooi een hengeltje uit met je kinderen. In Stadhaven woon je straks dichtbij de stad nabij het centrum maar ook dicht bij natuur als je dit wilt, maar bovenal met alle voorzieningen om de hoek. Wat een geweldige plek om thuis te komen.

Kies de woning die bij jou past

Stadhaven bestaat straks uit vier bouwblokken met daarin de keuze uit studio’s, starterswoningen, royale appartementen en stoere kadewoningen. Juist die diversiteit maakt dat Stadhaven een heel gevarieerd en gezellig buurtje wordt waar iedereen naast, met en door elkaar woont. Hoe wil jij straks wonen in Stadhaven?

Appartementen

Het zal je niet meteen opvallen als je voor dit blok staat, maar dit is toch echt een appartementengebouw. Je vindt er appartementen in uiteen-lopende afmetingen zoals studio’s, maisonnettes met uitzicht over de stad en ruime 2- en 3 kamerappartementen met balkons of dakterrassen.

- studio’s ca. 45 m2
- 2 kamer appartementen ca. 65 m2
- maisonnettes ca. 70 m2
- penthouses ca. 100 m2

Kadewoningen

Ben je op zoek naar een unieke gezinswoning aan de haven, dichtbij het centrum met volop ruimte voor jou en je gezin? Dan zijn de kadewoningen met verscheidenheid in architectuur echt iets voor jou. Kies voor een drielaagse woning met een ruime achtertuin en een aparte berging.

- 16 grondgebonden woningen
- ca. 135 m2
- minimaal 4 slaapkamers

Appartementen

Dit blok van Stadhaven met 26 appartementen waaronder penthouses van ca. 100 m2 ligt prominent aan de haven. Een statig exclusief woongebouw met uitzicht over de haven, ruime appartementen met grote balkons en twee penthouses op de bovenste verdieping maken het gebouw helemaal af.

- 26 appartementen
- appartementen ca. 80 m2
- penthouses ca. 100 m2

Starterswoningen

16 knusse woningen ter grootte van een appartement maar wel met eigen tuin en achterom. De woningen vallen op door hun architectuur die een duidelijke knipoog geeft naar de authentieke vissershuisjes van weleer. De woningen hebben een ruime begane grond en op de verdieping een slaapkamer en badkamer.

- 16 grondgebonden woningen
- ca. 50 m2

Wonen in Spijkenisse?

Spijkenisse is sinds de jaren 80 uitgegroeid tot een aantrekkelijke stad met een breed aanbod aan faciliteiten. Van winkels, supermarkten en restaurants tot theaters, scholen, sportverenigingen en zorgvoorzieningen. De stad ligt in een prachtig landelijk gebied aan de Oude Maas en die verbondenheid met het water is goed terug te zien in oude gemalen, rustieke binnenwatertjes en bruggen. Daarnaast kent de stad ook veel architectonische hoogstandjes zoals de prachtige bibliotheek de Boekenberg en het Theater de Stoep. En dat allemaal om de hoek van jouw nieuwe woning in Stadhaven.

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven?

Zie jij jezelf wel wonen in Stadhaven? Schrijf je dan nu al in als belangstellende en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Maak een persoonlijk account aan en geef aan in welk blok van Stadhaven jij zou willen wonen. Je inschrijving is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.